Waar vakmanschap vanzelfsprekend is Met onze jarenlange ervaring kunt u als klant rekenen op deskundig advies zowel voor als na uw aankoop bijInstallatiebedrijf H. v/d Wal. Lees meer over het ontstaan van ons bedrijf op onze pagina bedrijfshistorie

Badkamer installatie

badkamer installatie frieslandVoor de installatie van uw badkamer zijn wij u graag van dienst in de gehele provincie Friesland. Wij zijn een professioneel installatiebedrijf gedreven door vakbekwame mensen en werkzaam in de gehele provincie Friesland. De mensen binnen ons installatiebedrijf beschikken over een ruime kennis van zaken op het gebied van badkamer installatie en zijn in alle facetten van installatiewerk thuis. Dankzij jarenlange ervaring, ruim voldoende kwaliteitsbewaking en continue bijscholing in ons vakgebied, weten wij deze voordelen middels ons uitvoerende werk te vertalen naar u als klant.

Uw badkamer installatie vakkundig uitgevoerd

Bij iedere nieuwe installatie van een badkamer gaan wij zeer vakkundig te werk. De werkwijze van ons installatiebedrijf te Friesland staat dan ook garant voor transparantheid en vakkundigheid. Als eerste komen wij uw huidige situatie inspecteren en maken een duidelijk overzicht van de situatie en uw wensen. Vervolgens brengen wij vrijblijvend een offerte uit van de te verrichten werkzaamheden. Wanneer u vervolgens besluit om ons voor de installatie van uw badkamer in te schakelen weet u precies waar u van op aan kan en komt u achteraf niet voor onaangename verrassingen te staan.

Voor vragen over de mogelijkheden van uw badkamer installatie neem vrijblijvend contact met ons op.