Waar vakmanschap vanzelfsprekend is Met onze jarenlange ervaring kunt u als klant rekenen op deskundig advies zowel voor als na uw aankoop bijInstallatiebedrijf H. v/d Wal. Lees meer over het ontstaan van ons bedrijf op onze pagina bedrijfshistorie

CV ketels

cv ketels frieslandVoor de levering en plaatsing van CV ketels in de regio Friesland bent u bij ons aan het juiste adres. Tevens zijn wij er ook voor al het onderhoud aan uw CV ketel. CV ketels zijn er in allerlei soorten en maten. De meest populaire CV ketel van dit moment is ongetwijfeld de HR ketel. Door te investeren in een goede HR ketel zult u dit direct merken in uw energieverbruik. Tevens zult u ondervinden dat uw woning veel gelijkmatiger warm wordt.

CV ketels in combinatie met zonneboilers

Wilt u tot wel 40 procent  besparen op uw energielasten? Denk dan eens na over een HR ketel in combinatie met een zonneboiler. Ondanks de geringe hoeveelheid zon in Nederland bespaart u met een zonneboiler in combinatie met een HR ketel aanzienlijk op uw energielasten. Wij leveren zowel CV ketels van Nefit als van andere bekende merken. Naast de verkoop en installatie van CV ketels kunt u tevens uitstekend bij ons terecht voor het onderhoud aan uw CV ketel.

Onderhoud aan uw CV ketel in de gehele provincie Friesland

Regelmatig onderhoud aan uw CV ketel is belangrijk voor de veiligheid en uw gezondheid. Zo zijn wij in de gehele provincie Friesland werkzaam voor preventief onderhoud aan uw CV ketel. Het is tevens mogelijk om dit middels een onderhoudscontract bij ons af te sluiten. Hierdoor voorkomt u achterstallig onderhoud van uw CV ketel, behoudt u een goede verbranding, levert de ketel minder schadelijke gassen en blijft het rendement van uw ketel optimaal.

Voor het maken van een afspraak betreffende uw CV ketel neem contact met ons op.