Waar vakmanschap vanzelfsprekend is Met onze jarenlange ervaring kunt u als klant rekenen op deskundig advies zowel voor als na uw aankoop bijInstallatiebedrijf H. v/d Wal. Lees meer over het ontstaan van ons bedrijf op onze pagina bedrijfshistorie

Dakbedekking, een vak apart…

dakbedekking frieslandDe mogelijkheden voor dakbedekking zijn vandaag de dag zeer divers. Naast het maken van de keuze uit de vele mogelijkheden van dakbedekking dient u tevens rekening te houden met de juiste isolatie van uw dak. Een investering in dakbedekking is iets wat u voor jaren doet en hier wilt u natuurlijk ook wat betreft het toekomstige energieverbruik het maximale rendement uithalen. Installatiebedrijf H. v/d Wal adviseert u hier graag bij.

Voor dakbedekking in de gehele provincie Friesland werkzaam

Wanneer u woonachtig bent in Friesland en nadenkt over nieuwe dakbedekking neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Graag maken wij met u een afspraak om een duidelijk beeld te schetsen van uw huidige situatie. Vervolgens zullen wij op basis van uw wensen een vrijblijvende offerte uitbrengen. U kunt op basis hiervan zelf bepalen of u ons bedrijf uit Friesland wilt inschakelen voor de dakbedekking en wellicht overige werkzaamheden. Wij streven in al ons werk naar het tijdig nakomen van afspraken en vakkundig uitvoeren van alle werkzaamheden.

Voor al uw vragen over dakbedekking in Friesland of daarbuiten, neem vrijblijvend contact met ons op.