Waar vakmanschap vanzelfsprekend is Met onze jarenlange ervaring kunt u als klant rekenen op deskundig advies zowel voor als na uw aankoop bijInstallatiebedrijf H. v/d Wal. Lees meer over het ontstaan van ons bedrijf op onze pagina bedrijfshistorie

Welkom bij Installatiebedrijf H. v/d Wal te Friesland

Wij zijn een professioneel installatiebedrijf gedreven door vakbekwame mensen en werkzaam in de gehele provincie Friesland. De mensen binnen ons installatiebedrijf beschikken over een ruime kennis van zaken en zijn in alle facetten van installatiewerk thuis. Dankzij jarenlange ervaring, ruim voldoende kwaliteitsbewaking en continue bijscholing in ons vakgebied, weten wij deze voordelen middels ons uitvoerende werk te vertalen naar u als klant.

Zo kunt u installatiebedrijf van der Wal inschakelen voor de volgende werkzaamheden:

  • Dakbedekking
  • Waterontharding
  • Levering, installatie en onderhoud CV ketels
  • Warmtepompen
  • Installatie badkamer


Betrouwbaar installatiebedrijf te Friesland

De werkwijze van ons installatiebedrijf te Friesland staat garant voor transparantheid en tijdigheid. Van te voren komen wij uw huidige situatie inspecteren en maken een duidelijk overzicht van de situatie en uw wensen. Hierna brengen wij vrijblijvend een offerte uit van de te verrichten werkzaamheden. Wanneer u vervolgens besluit om ons als installatiebedrijf in Friesland in te schakelen weet u precies waar u op kunt rekenen en komt u achteraf niet voor onaangename verrassingen te staan. Wel zo betrouwbaar en transparant.

Bij vragen aan ons installatiebedrijf te Friesland neem gerust contact met ons op we staan u graag te woord.