Waar vakmanschap vanzelfsprekend is Met onze jarenlange ervaring kunt u als klant rekenen op deskundig advies zowel voor als na uw aankoop bijInstallatiebedrijf H. v/d Wal. Lees meer over het ontstaan van ons bedrijf op onze pagina bedrijfshistorie

Waterontharding in de regio Friesland

waterontharding

In het geval van waterontharding gaan we hard water tegen ter voorkoming van kalkaanslag. U kent ze wel, die akelige vlekken die op uw kleren of beddengoed na het opdrogen ontstaan. Of wat te denken van kalkaanslag op kranen, douchekoppen en ruiten. Wat we doorgaans ondervinden is dat allerlei dure en soms agressieve middelen maar tijdelijk werken om kalkaanslag te verwijderen. Daarnaast brengt het ook nog eens veel werk met zich mee. En wat te denken van uw wasmachine, boiler, vaatwasser, koffiemachine, waterkoker en andere apparaten die ook last van waterontharding hebben. De reden dat we wasverzachter gebruiken is omdat zonder het gebruik hiervan uw wasgoed erg hard opdroogt vanwege de kalk in het water. Wanneer u erover nadenkt om dit voor eens en voor altijd te voorkomen, is mogelijk middels waterontharding via installatiebedrijf H. v/d Wal te Friesland.

Dankzij een waterontharder géén kalkaanslag meer

Wanneer een goede waterontharder wordt toegepast heeft u geen last meer van het probleem kalkaanslag. Ons installatiebedrijf kan een waterontharder plaatsen direct naast uw watermeter. Vervolgens heeft u geen last meer van kalkaanslag en geniet u van lekker zacht water. Hiermee voorkomt u kalkaanslag in uw leidingen, machines en andere apparatuur.

Graag lichten wij u uitgebreid voor over de mogelijkheden van waterontharding, neem voor vragen hierover vrijblijvend contact met ons op.