Welkom bij Installatiebedrijf H. v/d Wal te Friesland

Wij zijn een professioneel installatiebedrijf gedreven door vakbekwame mensen en werkzaam in de gehele provincie Friesland. De mensen binnen ons installatiebedrijf beschikken over een ruime kennis van zaken en zijn in alle facetten van installatiewerk thuis. Dankzij jarenlange ervaring, ruim voldoende kwaliteitsbewaking en continue bijscholing in ons vakgebied, weten wij deze voordelen middels ons uitvoerende werk te vertalen naar u als klant.

Betrouwbaar installatiebedrijf

De werkwijze van ons installatiebedrijf staat garant voor transparantheid en tijdigheid. Van te voren komen wij uw huidige situatie inspecteren en maken een duidelijk overzicht van de situatie en uw wensen. Hierna brengen wij vrijblijvend een offerte uit van de te verrichten werkzaamheden. Wanneer u vervolgens besluit om ons als installatiebedrijf in Friesland in te schakelen weet u precies waar u op kunt rekenen en komt u achteraf niet voor onaangename verrassingen te staan. Wel zo betrouwbaar en transparant.

Hendrik Jan Textorstrjitte 21, 8464VS Sintjohannesga

Contact

U kunt contact met ons opnemen middels de volgende gegevens of door het invullen van onderstaand contactformulier, waarna wij zo spoedig mogelijk contact met u zullen opnemen.