Dakbedekking

Voor dakbedekking in de gehele provincie Friesland werkzaam

Wanneer u woonachtig bent in Friesland en nadenkt over nieuwe dakbedekking neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Graag maken wij met u een afspraak om een duidelijk beeld te schetsen van uw huidige situatie. Vervolgens zullen wij op basis van uw wensen een vrijblijvende offerte uitbrengen. U kunt op basis hiervan zelf bepalen of u ons bedrijf uit Friesland wilt inschakelen voor de dakbedekking en wellicht overige werkzaamheden. Wij streven in al ons werk naar het tijdig nakomen van afspraken en vakkundig uitvoeren van alle werkzaamheden. Voor al uw vragen over dakbedekking in Friesland of daarbuiten, neem vrijblijvend contact met ons op.

een vak apart.....

De mogelijkheden voor dakbedekking zijn vandaag de dag zeer divers. Naast het maken van de keuze uit de vele mogelijkheden van dakbedekking dient u tevens rekening te houden met de juiste isolatie van uw dak. Een investering in dakbedekking is iets wat u voor jaren doet en hier wilt u natuurlijk ook wat betreft het toekomstige energieverbruik het maximale rendement uithalen. Installatiebedrijf H. v/d Wal adviseert u hier graag bij

Voor dakbedekking in de gehele provincie Friesland werkzaam

Wanneer u woonachtig bent in Friesland en nadenkt over nieuwe dakbedekking neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Graag maken wij met u een afspraak om een duidelijk beeld te schetsen van uw huidige situatie. Vervolgens zullen wij op basis van uw wensen een vrijblijvende offerte uitbrengen. U kunt op basis hiervan zelf bepalen of u ons bedrijf uit Friesland wilt inschakelen voor de dakbedekking en wellicht overige werkzaamheden. Wij streven in al ons werk naar het tijdig nakomen van afspraken en vakkundig uitvoeren van alle werkzaamheden. Voor al uw vragen over dakbedekking in Friesland of daarbuiten, neem vrijblijvend contact met ons op.

7b76a6c1-9ff1-439d-9c56-313983eb6ef7

Waterontharding

omega-wo

In het geval van waterontharding gaan we hard water tegen ter voorkoming van kalkaanslag. U kent ze wel, die akelige vlekken die op uw kleren of beddengoed na het opdrogen ontstaan. Of wat te denken van kalkaanslag op kranen, douchekoppen en ruiten. Wat we doorgaans ondervinden is dat allerlei dure en soms agressieve middelen maar tijdelijk werken om kalkaanslag te verwijderen. Daarnaast brengt het ook nog eens veel werk met zich mee. En wat te denken van uw wasmachine, boiler, vaatwasser, koffiemachine, waterkoker en andere apparaten die ook last van waterontharding hebben. De reden dat we wasverzachter gebruiken is omdat zonder het gebruik hiervan uw wasgoed erg hard opdroogt vanwege de kalk in het water. Wanneer u erover nadenkt om dit voor eens en voor altijd te voorkomen, is mogelijk middels waterontharding via installatiebedrijf H. v/d Wal te Friesland.

Dankzij een waterontharder géén kalkaanslag meer

Wanneer een goede waterontharder wordt toegepast heeft u geen last meer van het probleem kalkaanslag. Ons installatiebedrijf kan een waterontharder plaatsen direct naast uw watermeter. Vervolgens heeft u geen last meer van kalkaanslag en geniet u van lekker zacht water. Hiermee voorkomt u kalkaanslag in uw leidingen, machines en andere apparatuur. Graag lichten wij u uitgebreid voor over de mogelijkheden van waterontharding, neem voor vragen hierover vrijblijvend contact op.

CV Ketels

Voor de levering en plaatsing van CV ketels in de regio Friesland bent u bij ons aan het juiste adres. Tevens zijn wij er ook voor al het onderhoud aan uw CV ketel. CV ketels zijn er in allerlei soorten en maten. De meest populaire CV ketel van dit moment is ongetwijfeld de HR ketel. Door te investeren in een goede HR ketel zult u dit direct merken in uw energieverbruik. Tevens zult u ondervinden dat uw woning veel gelijkmatiger warm wordt.

CV ketels in combinatie met zonneboilers

Wilt u tot wel 40 procent besparen op uw energielasten? Denk dan eens na over een HR ketel in combinatie met een zonneboiler. Ondanks de geringe hoeveelheid zon in Nederland bespaart u met een zonneboiler in combinatie met een HR ketel aanzienlijk op uw energielasten. Wij leveren zowel CV ketels van Nefit als van andere bekende merken. Naast de verkoop en installatie van CV ketels kunt u tevens uitstekend bij ons terecht voor het onderhoud aan uw CV ketel.

Onderhoud aan uw CV ketel in de gehele provincie Friesland

Regelmatig onderhoud aan uw CV ketel is belangrijk voor de veiligheid en uw gezondheid. Zo zijn wij in de gehele provincie Friesland werkzaam voor preventief onderhoud aan uw CV ketel. Het is tevens mogelijk om dit middels een onderhoudscontract bij ons af te sluiten. Hierdoor voorkomt u achterstallig onderhoud van uw CV ketel, behoudt u een goede verbranding, levert de ketel minder schadelijke gassen en blijft het rendement van uw ketel optimaal. Voor het maken van een afspraak betreffende uw CV ketel neem contact met ons op.

IMG_7196

Warmtepompen

Al een aantal jaren zijn warmtepompen op de markt en uitstekend te gebruiken voor de verwarming van uw huis. Een warmtepomp kenmerkt zich als een bron van warmte die bovendien ook nog eens kan koelen. Warmtepompen kunnen net als een CV ketel of Zonneboiler uw woning voorzien van warm water en verwarming.

Rendement warmtepompen

Het rendement van warmtepompen voor verwarming van uw woonhuis kan wel oplopen tot 140 procent. Een ander groot voordeel van een warmtepomp naast het rendement is: De warmtebron is onbeperkt en kosteloos beschikbaar voor oppervlakte- en grondwater, ventilatielucht en buitenlucht. Graag geven wij u uitgebreid advies over de werking van een warmtepomp in uw woonhuis. Indien u momenteel vragen heeft over warmtepompen neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Badkamers

image

Voor de installatie van uw badkamer zijn wij u graag van dienst in de gehele provincie Friesland. Wij zijn een professioneel installatiebedrijf gedreven door vakbekwame mensen en werkzaam in de gehele provincie Friesland. De mensen binnen ons installatiebedrijf beschikken over een ruime kennis van zaken op het gebied van badkamer installatie en zijn in alle facetten van installatiewerk thuis. Dankzij jarenlange ervaring, ruim voldoende kwaliteitsbewaking en continue bijscholing in ons vakgebied, weten wij deze voordelen middels ons uitvoerende werk te vertalen naar u als klant.

Uw badkamer installatie vakkundig uitgevoerd

Bij iedere nieuwe installatie van een badkamer gaan wij zeer vakkundig te werk. De werkwijze van ons installatiebedrijf te Friesland staat dan ook garant voor transparantheid en vakkundigheid. Als eerste komen wij uw huidige situatie inspecteren en maken een duidelijk overzicht van de situatie en uw wensen. Vervolgens brengen wij vrijblijvend een offerte uit van de te verrichten werkzaamheden. Wanneer u vervolgens besluit om ons voor de installatie van uw badkamer in te schakelen weet u precies waar u van op aan kan en komt u achteraf niet voor onaangename verrassingen te staan.

Voor vragen over de mogelijkheden van uw badkamer installatie neem vrijblijvend contact met ons op.

Zonnepanelen

Denkt u eraan om zonnepanelen te plaatsen op uw dak? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Als installatiebedrijf hebben wij uitgebreide ervaring met het plaatsen van zonnepanelen. De installatie van zonnepanelen is namelijk een vakkundige klus die ervaring vereist.

Waarom zonnepanelen door installateur laten plaatsen?

Er zijn verschillende redenen waarom het verstandig kan zijn om zonnepanelen door een professionele installateur te laten plaatsen:

Zonnepanelen - Energie Transitie

Veiligheid:

Efficiëntie:

Kwaliteit van het werk:

Garantie:

Subsidies en regelgeving:

Aanpassingen aan het dak:

Het installeren van zonnepanelen kan gevaarlijk zijn vanwege het werken op hoogtes en het werken met elektriciteit. Wij hebben de nodige training en ervaring in huis om de installatie veilig uit te voeren.

Wij kunnen de zonnepanelen efficiënt en effectief plaatsen, waardoor ze optimaal worden gepositioneerd om zonlicht op te vangen. Dit kan resulteren in een betere energieopbrengst.

Wij gebruiken hoogwaardige materialen en voeren de installatie uit volgens de geldende normen en voorschriften. (SCOPE) Dit vermindert het risico op problemen op lange termijn en verlengt de levensduur van de zonnepanelen.

Wij bieden garanties op werk en de gebruikte materialen. Dit kan gemoedsrust bieden, wetende dat eventuele problemen worden gedekt.

Subsidies of belastingvoordelen zijn beschikbaar voor huiseigenaren die zonnepanelen installeren. Wij kunnen helpen bij het navigeren door deze regelgeving en ervoor zorgen dat alle benodigde documentatie correct wordt ingediend.

Soms vereist het installeren van zonnepanelen aanpassingen aan het dak, zoals het versterken van de structuur of het vervangen van dakbedekking. Wij kunnen deze aanpassingen correct (laten) uitvoeren.

Kortom, hoewel het mogelijk is om zonnepanelen zelf te installeren, kan het inhuren van een professionele installateur veel voordelen bieden op het gebied van veiligheid, efficiëntie, kwaliteit en garantie. Neem vrijblijvend contact op.